Skip to main content

Max is door omstandigheden bang en onzeker geworden

Max van Anneke Moes uit Waarde

Wij hebben een lieve maar bange en onzekere hond. Hij heeft verschillende trauma’s opgelopen waardoor het bange en onzekere gedrag alleen maar werd versterkt. Na van alles geprobeerd te hebben en eigenlijk niet verder komen, zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Mirjam. We hebben al wel eerder contact gehad met een honden homeopaat, maar daarbij werden we niet zo goed begeleid als dat Mirjam ons begeleid met onze hond Max.
Eerst hebben we een lezing bijgewoond waar Mirjam duidelijke uitleg geeft over homeopathie. En hoe een behandeling bij haar er dan uit komt te zien.

We hebben toen dus besloten om Max door Mirjam te laten behandelen.
Dan volgt er een uitgebreide intake. Een prettig gesprek waarbij Max aanwezig is, er is alle tijd en alle komt aan bod en de behandeling kan op gestart worden.

Er is veel contact, alles in het contact in mogelijk, bellen, appen, mailen net dat wat wij prettig vinden. Bij elke stap is er begeleiding en bij twijfel en onzekerheid van ons is extra uitleg nooit te veel.
Tijdens problemen rondom de vuurwerk dagen is Mirjam steeds bereikbaar. Wij hebben het als heel bijzonder en fijn ervaren dat wij zelfs met feestdagen en weekenden een beroep op Mirjam kunnen doen. Dat heeft Max en ons echt enorm geholpen.

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en het effect er van. Max zet kleine stapjes de goede richting op. Hij wordt met kleine stapjes zekerder. Door de fijne begeleiding van Mirjam gedurende dit proces leert ze ons ook deze kleine stapjes te zien en onze Max nog beter te lezen. Het is een proces van voor en achteruit. Er gebeuren nog steeds trauma’s in Max zijn leven. Maar gelukkig zijn we nu in contact met Mirjam. Ze helpt Max en ons door deze trauma’s heen. Ze geeft niet op en ons het gevoel dat er nog genoeg mogelijkheden zijn. We zijn er nog niet maar ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met Mirjam er zeker gaan komen.