Skip to main content

Bejaarde Ayla is een zeer gevoelig dametje

Ayla van Nina Brands uit Drunen

Ons Parson Russell terriër teefje Ayla, nu inmiddels 16,5 jaar is een zeer gevoelige hond. Altijd al geweest. Een knal vuurwerk, harde klap of onweer geeft angst maar ook een stemverheffing maakt dat ze zich onzeker voelt. Als je dat weet kun je daar prima mee omgaan.
Maar naar mate ze ouder werd kreeg ze begin 2017 last van incontinentie, de ene keer was het erger dan de andere keer en we konden totaal niet vinden waarom dat zo was. Ouderdom, meer angstig?

Vooral ‘s nachts en dan tegen de ochtend vonden we regelmatig een flinke natte plek op haar slaapplekje. Incontinentie bij oudere honden komt vaker voor maar zowel voor hond als baasje niet echt fijn.

Ik ken Mirjam nog van vroeger en had via Facebook al contact met haar. Ik wilde heel graag op een natuurlijk manier Ayla helpen om van haar incontinentie af te komen en dus zocht ik hulp bij Mirjam! Vanwege de afstand hebben we alles telefonisch en per email gecommuniceerd en werden de homeopathische recepten netjes per post thuisbezorgd.

Het mooie van de klassieke homeopathie is dat door er echt gekeken wordt naar oorzaak en gevolg, deze in kaart wordt gebracht en dat sommige dingen dan ook op hun plaats vallen. Dankzij het homeopathische behandelplan hebben we de incontinentie van Ayla nu volledig onder controle. Ze heeft geen natte plekjes meer en ze is ook veel minder onzeker en als ze schrikt is ze er sneller doorheen.
Ik kan daarom Mirjam en haar praktijk “DynamiQue-Gezond in Balans” van harte aanbevelen en laat afstand vooral geen issue zijn!